ΒΙΝΤΕΟ 3D ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

 

 

 

 

             

Βιογραφικό

 

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του (MSc in Postproduction with Visual Effects,) στο τμήμα  Theatre, Film and Television Department του University of York.

Τα βασικά πεδία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν: παραγωγή-μεταπαραγωγή σε κινηματογράφο τηλεόραση (μοντάζ, οπτικά εφέ, χρωματισμός, 2D και 3D animation κτλ), φωτογραφία επαγγελματική και καλλιτεχνική, ιστορία-αρχαιολογία (Digital Heritage, 3D αναπαραστάσεις).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ταινιών (μικρού και μεγάλου μήκους), τηλεοπτικών εκπομπών, διαφημιστικών, μουσειακών και μουσικών βίντεο, σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Στον τομέα των 3d αρχαιολογικών αναπαραστάσεων έχει συνεργαστεί σε έργα με Εφορείες Αρχαιοτήτων, μουσεία, δήμους και το Υπουργείο Πολιτισμού και είναι δημιουργός της σελίδας www.AncientAthens3d.com.

Εργάζεται ως μοντέρ-vfx artist, φωτογράφος, 3d artist και επίσης έχει διδάξει για τέσσερα χρόνια ως εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας.

 

~  ~  ~  ~

 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

dimitsal[at]gmail.com

 

© Copyright 2011-2017: Δημήτρης Τσαλκάνης (Dimitrios Tsalkanis)

 www.dimitsal.com